KELAS ULTRA TUAN FAHMY ADAM @ KALAH ULTRAMAN TARO

KELAS ULTRA AWESOME

Tanggal 26hb Mac 2017, Ahad lepas, merupakan tarikh Team Al Kauthar menghadiri kelas VIP ULTRA Tuan Fahmy Adam. Yanaa merupakan salah seorang yang dipilih untuk menghadiri kelas tersebut…Alhamdulillah diberikan kesempatan oleh Allah swt untuk sama sama berada dalam majlis ilmu ini. dalam keadaan yang agak sarat dah ni, sebab dah masuk 37++ bulan ni, jalan udah lah tak berapa nak laju..hehehe pinggang sakit..ingat tak? yang Yanaa kena admit masuk wad Hospital Banting hari tu sebab salah makan dan kemudiaannya kena sakit pinggang sangat..Syukur dah baik sebelum kelas Ultra ini berlansung Alhamdulillah. Terima kasih pada Mak Yanaa and Suami tercinta sebab faham keadaan Yanaa.. dan benarkan untuk menghadiri kelas Ultra yang awesome ni.

Dalam Kelas ini banyak input baru yang diperoleh yang sangat berguna untuk newbie bisnes ataupun founder bisnes. ini kerana halatuju bisnes kita yang nak berkembang ini di perincikan dalam satu map..what map??? biar betui..hehehe Betui..map tersebut di panggil LEAN CANVAS..seakan akan juga seperti BMC ..namun yang ini secara online..Superbkan heheh

sebolehnyer kita dalam berbisnes tak nak langgar tembuk, berdarah hidung, main biola bawah pokok ketapang (bak kata Founder Yanaa PUan Norliza ) dan apa saja kesilapan yang kecik2 yang boleh melemahkan dan mengagalkan kita. Oleh itu kena persiapan kan diri kita ini dengan weapon betul tak? persiapkan diri ini dengan ilmu agar kita tidak mudah tersasar dan FOCUS ( FOCUS ONE COURSE UNTIL SUCCESS) gitu

Antara apps yang best untuk dikongsi ialah photofunia  sahabat semua boleh lah godek2 kat situ, just add your picture dalam templete2 yang sangat pelbagai, boleh rujuk pic di bawah ni. Antara pic yang yanaa guna templete billboard, macam hebat jer lah kan hahahah

amboi banyak benor pic yang di show off..hihi..so sahabat semua boleh guna tau apps ni letak lah pic produk ker guna templet yang disediakan. Kelas Ultra habis pukul 5 petang gitu, tak terasa sangat lah dari pagi kelas nyer..sebab kebanyakkan kelas ini adalah praktikal sahaja banyak guna labtop ya, Hand on, bagus sangat bagi Yanaa lah, input mengenai bisnes juga sangat berbaloi untuk di praktik kan dalam bisnes kita. Telekung al Kauthar boleh pergi jauh dengan mengaplikasikan apa yang telah di ajar oleh TUan Fahmy, Insya ALLAH..

Persaingan telekung di kala ini sengit jugak kan, sebab banyak pilihan telekung yang banyak di pasaran, namun telekung cotton Al Kauthar punyai ciri2 nya yang tersendiri untuk memenuhi permintaan para muslimah di luar sana, Telekung murah online boleh juga jadi sebahagian carian Telekung Al Kauthar, apabila ramai orang yang dok cari telekung yang mampu milik tapi kualiti tip top setanding dengan telekung siti khadijah yang ramai orang dok sebut2 tu, telekung travel dah jadi trademark Al kauthar juga, sebb ada design khas umrah haji, dan mudah di bawa berjalan sbb sejuk ringan dan sangat selesa gitu. Pelbagai pilihan telekung online yang di tawarkan oleh Tlekung Al Kauthar, menepati ciri2 untuk di bwa umrah dan haji..betui betui betui. Telekung Sembahyang secara memang dah berinovasi dan telekung al kauthar merupakan salah satu daripada nyer..Amin..celoteh sat pasal telekung erk hihii

Kelas di akhiri dengan pemberian sijil kepada peserta kelas Ultra, kelas ni kecik jer tau, sebab Tuan Fahmy nak fokus kepada peserta yg hadir, Team Al kauthar ada dalam 10 org gitu, yeah dapat sijil seronok lah erk kikiki. Apa apa pun diucapkan jutaaan terima kasih Tuan FAhmy Adam dan juga Founder Telekung Al Kauthar Puan NOrliza yang memberi peluang pada yanaa Alhamdulillah, tak lupa buat sahabat sahabat yang turut sama membantu yanaa semasa di kelas, Al maklum lah mak buyung katakan..antara pic semasa di kelas

Kak Nazmin dan Tuan Fahmy… Team Al Kauthar

Kak Mahya dan Tuan Fahmi, TUan Harith dan Tuan Fahmi

Founder Telekung Eksklusif Al Kauthar Puan Norliza

dan ini Yanaa kemain lagi senyum hihihi

p/s buat sahabat nak tahu lebih lanjut mengenai apa yang dipelajari oleh Yanaa boleh komen di bawah erk.boleh yanaa sharekan InsyaAllah

Assalamualaikum wbt

Yanaa

Annurbiz

010 3407769

HAPPY BIRTHDAY AINUL

Happy Birthday Ainul yang ke 4 Tahun

Tarikh 25 Mac 2017 merupakan tarikh hari jadi Ainul, persiapan yang biasa biasa sahaja sebenarnyer, actually Yanaa tak rancang pun untuk celebrate birthday Ainul sebegini, idea sampai pun pada hari Khamis lepas, kira macam adhock punyer plan..Hehehe

Alhamdulillah segala berjalan dengan lancar Terima kasih pada mak tersayang, Suami tercinta, achik and abang Fahmi and Along yang turut sama hadir memeriahkan suasana hari jadi ini. Tidak lupa pada jiran2 yang turut hadir ke majlis Ainul. Majlis tadi bermula pada pukul 5 lebih sikit..dimulakan dengan bacaan doa selamat oleh Uncle Boy hehehe..comey jer Uncle Boy gelaran Abang Fahmi suami Kak chick dan kemudian acara potong kek Aiskrim Viral  Taman banting Baru..TQ Kak Elisa your cake memang SUPERB, MURAH & SEDAP Alhamdulillah

Bacaan Doa Selamat

Fateh and Wan.,Ainul and Ayah

Potong kek dah selesai Jiran jiran pun sampai Yeahhhhh…Seronok lah Ainul and Fateh lepas tu

di bawah ialah koleksi gambar-gambar hasil bidikan Achik hehehe..yang best deco birthday beli di DIY mudah dan murah..senang kerja mak nak menghias ala kadar heheheh Berbaloi

                          

Bergambar bersama Wan Tersayang..                  Birthday Girl Anak Solehah

Ainul bersama Achik and Pakcik

Fateh dengan Belon yg banyak

Ainul bersama sama kawan                              wiefie bersama Achik @mak buyung lebih 59kg

Alhamdulillah selesai tadi majlis Hari Jadi Ainul, Mak and Ayah doakan Ainul menjadi anak SOlehah yer, nanti kita buat lagi InsyaAllah untuk Besday Dik nur pula 10/7 nnt erk

BAYANGAN WAJAHMU

“Bayangan WajahMu”

Usah lari mengejar bayanganmu
Henti langkah jika kau sedar
Tunduk bersimpuh hadap dirimu
Dirimu adalah bayanganNya…

Jangan tempuh sempadan laisa..
Pasti langkahmu akan tersasar..
Pandanglah alam juga dirimu…
Semua ternyata wajahNya..

Co
Wujudku bayanganMu
Wujudku wajahMu
Wujudku bayanganMu
Wujudku wajahMu

Bukan Aku diriMu
ku sekadar….ceritaMu..
Bukan Aku diriMu
ku sekadar….ceritaMu..

Kau tiada pada sibuta..
Engkau nyata pada yang tahu.
Kau tiada pada sibuta..
Engkau nyata pada yang tahu.

Dibalik mata
kau yg memandangMu,
Hilanglah aku nyata wujudMu..
Dibalik mata
kau yg memandangMu,
Hilanglah aku nyata wujudMu..

Wujudku bayanganMu
Wujudku wajahMu
Wujudku bayanganMu
Wujudku wajahMu

Bukan Aku diriMu
ku sekadar….ceritaMu..
Bukan Aku diriMu
ku sekadar….ceritaMu..

Kau tiada pada sibuta..
Engkau nyata pada yang tahu.
Kau tiada pada sibuta..
Engkau nyata pada yang tahu.

Dibalik mata
kau yg memandangMu,
Hilanglah aku nyata wujudMu..
Dibalik mata
kau yg memandangMu,
Hilanglah aku nyata wujudMu..
Hilanglah aku nyata wujudMu..

~Kredit:Syekh Shukri Al-putati

Diriku dan Telekung Al-Kauthar

Diriku dan Telekung Al-Kauthar
Telekung Cinta Hakiki

  1. Saya Pasang Niat yang pertama-tama kali nak beli telekung ini adalah untuk dapatkan Keredhaan Allah swt.
  2. Memang ada rasa kelainan dalam diri apabila saya meletakkan sesuatu yang Mahal pada diri ini pabila mengadap Allah swt. MESTI link dengan point no 1 tadi la juga..
  3. Sebelum ini saya tak pernah nak buat macam itu..beli telekung mahal (senang cakap)

Mmmmmm…
Atas alasan sepasang telekung saja pun…awat nak mahal ‘bebenor’ nie

……..

……..

Namun apabila saya dah ubah persepsi saya terhadap “value” sepasang telekung ini…”Siapakah yang aku nak mengadap nie..5x wajib setiap hari???…

Saya berubah…

Maka apabila saya nak mempersembahkan diri yg hina (senang citer) kepada sang Pencipta, saya mengadap dengan keadaan kemas dan sempurna dan saya pakai telekung Alkauthar

……..

……..

Ya Allah….

** Tenang dan Selesa
** Seronok ada
** Sedih pun ada
Perasaan bercampur baur hadir dalam diri…..

Apabila kita memberi yang TERBAIK kepada ALLAH SWT..

 

inilah Yanaa dengan Telekung Cinta Hakiki dari TELEKUNG AL KAUTHAR

INSYAALLAH SEGALA YANG BAIK KITA AKAN DAPAT (tak perlu percaya cakap saya ni…buat sahaja..tapi 1 kena ingat niat nak DAPAT Redho Allah)

…….

…….

Banyak je unsur negatif dan bisikan hati saya supaya tak payah beli…
MACAM MACAM ALASAN

……

……

Saya tolak tepi…SAYA BELI JUGAK
Saya nak meletakkan benda yang Mahal pada tempatnya..Saya nak rasai bagaimana???

Alhamdulillah…
Saya dapat jawapannya

4. Telekung untuk kita sebagai wanita ni, boleh dibawa hingga hujung nyawakan..mudah2han ia menjadi saksi / bukti apabila bertemu dengan Allah swt nnt…

………

………

P/s: saya hanya menzahirkan apa yang saya rasai apabila membeli telekung
Al-Kauthar dan dah pakai pun..semoga sahabat2 di luar sana DAPAT merasai pengalaman anda sendiri…..

Sekian

by

YANAA

Annurbiz Online Shop

010 3407769