Butik Al Kauthar Banting

PEMBUKAAN BUTIK AL KAUTHAR BANTING

(TELEKUNG EKSKLUSIF AL KAUTHAR)

 

Alhamdulillah syukur kepada hadrat Ilahi Atas limpah dan kurniaanNya BUTIK Al KAUTHAR kini di buka Di Banting Selangor..Selawat dan Salam Buat Nabi Junjungan Nabi Muhammad saw Serta Keluarga dan Sahabat sekaliannya

 

Tempoh Yana bersama Al Kauthar kini mencecah hampir 2 tahun. Banyak cabaran dan perngalaman yang menarik bersama sama Al Kauthar. Suka dan Duka silih berganti. Sangat seronok apabila bersama keluarga Al Kauthar ini. Hanya dahulunya menjadi seorang Dropship sahaja dan merupakan seorang Suri Rumah. Kini Segalanya dah berubah sama sekali. Namun ini semua bukan suatu yang mustahil jika kita benar benar tekad ingin berubah. Pasti ada jalan dihadapan. Allah swt dan Rasul selalu bersama sama kita. Yakin lah!!!. Yana tidak menyangka untuk berada di tahap ini sekarang. Namun Yana percaya doa Guru, dan Keluarga serta sahabat handai yang menyebabkan kejayaan ini semua.

 

Butik Al Kauthar Banting secara Rasmi di buka pada 15/8/17 Selasa. Sesuatu yang menarik ialah.Di kala tengah sibuk mengemas stok untuk di gantung awal pagi tu, datang sepasang suami isteri ni dari Salak Tinggi ke Butik Al Kauthar Banting. Alhamdulillah pasangan ini merupakan pelanggan pertama Al Kauthar Syukur Ya Allah. Butik Al Kauthar Banting di buka dari pukul 10 pagi hingga 7 petang setiap hari Kecuali Hari Jumaat.

 1. Julina Haryati says:

  السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُُِ
  بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيم ِ

      💜ALHAMDULILLAH💜  
  💜DONE💜       
  🌠🌱🌼🌠🌱🌼🌠🌱🌼🌠
              🌱🌼🌠🌱🌼
                   🌠🌼🌱
                        🌱
         

  TERIMA KASIH ADMIN SUDI BERKONGSI REZEKI DENGAN KAMI..

  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Semoga BISNES semakin maju di masa akan datang…..

  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
   
  💋💋Semoga dimurahkan REZEKI ADMIN berlipat kali ganda

  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Semoga KAYA & BERJAYA dunia akhirat

  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Semoga TERSELIT REZEKI SAYA kali ni disini InsyaAllah.

  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  ALLAH sahaja yg dpt membalas perkongsian ini.  #AMINN

 2. Assalamualaikum puan Yana..Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi kerana Allah telah pilih puan untuk menerajui perniagaan telekung ini.sesuai dgn syariat Islam disamping dpt mnyampaikan mesej serta dakwah kpd kaum muslimah terutama dlm mnjaga adab dan aurat di dlm solat mahupun luar solat.

  Semoga dpt mengekalkan institusi perniagaan ini ke arah globalisasi membuka dan menarik minat lebih ramai lagi ummat nabi Muhammad untuk mendekatkan diri kepada Sang Pencipta.

  Selamat maju jaya.semoge sntiasa diberkati Allah.inshaAllah.amin.

 3. siti nurul nadirah says:

  Assalamualaikum semoga annurbiz terus maju dalam bisnes ini .. semoga ada rezeki saya untuk memperolehi telekung yang superb best nie .. in sya allah andai ada rezeki saya .. saya nak hadiahkan telekung nie pada umi saya nanti .. 😘😘

 4. assalamualaikum….semoga butik al kautar banting terus maju & sukses dlm perniagaan…moga dilimpahkn & dmurahkan rezeki…Aamiin2 ya rab..😘😘😘😘

 5. Nurul Nadiah Binti Zainol Abidin says:

  Semoga Telekung Al Kauthar terus maju di masa depan…. Saya sangat kagum dengan pengasas & Staff Al Kauthar kerana berjaya mengeluarkan produk Telekung & brg keperluan Haji…produk yg sgt penting bagi semua umat Islam….

  #mogaadarezekisaya
  #dpttelekungpercuma

 6. Ingat Solat.. ingat telekung Al Kauthar.. semoga Allah terus memimpin dan memperbaiki urusan kita di sini sebagai bekal kita ke sana… di sini hanya persinggahan tapi di sana adalah hakiki…

 7. Siti Zanariah Binti Md Nuri says:

  Tahniah Puan Yana,semoga perniagaan Butik Al Kauthar Puan terus berkembang maju inshaAllah mendapat barokah & sentiasa dirahmati Allah.

Leave a Reply

CommentLuv badge